Voor het huren van kerstmanpak of kerstmankostuum bent u bij ons aan het juiste adres.

Huren van kerstmanpak of kerstvrouwpak

Voor het huren van een kerstmanpak of kerstvrouwpak in de omgeving van rotterdam - rijnmond bent u bij ons aan het juiste adres.
De kleding is van uitstekende kwaliteit en wordt verhuurd samen met alle verschillende accessoires zoals een pruik en een baard maar natuurlijk ook de muts.

Wanneer u er op tijd bij bent, kunt u het pak huren dat het meest aan uw voorkeuren voldoet. Wij informeren u hier graag over. Behalve een pak voor de kerstman beschikken we over vele kerstvrouwenpakjes.

Het kerstfeest is pas echt compleet wanneer kinderen een kerstman hebben gezien. Dat kan zijn in het winkelcentrum, op straat of gezellig thuis. U kunt zelf in de huid van de kerstman kruipen door bij ons een kerstmanpak te huren.

Op het moment dat u het pak aantrekt, voelt u zich een heuse kerstman omdat in de kleding aan alle details is gedacht.

U kunt hier op de site meteen een pak naar uw wens huren via ons formulier of neem t u voor meer informatie even contact met ons op.
Voor kerst activiteiten in winkelcentrum of elders verwijzen wij u graag door naar VDE promoties die alle denkbare kerst attracties voor u kan verzorgen.