Kinderen kunnen kerstkoekjes bakken en een bakje versieren vanuit een mooi aangeklede stand met begeleiding van 2 vrolijke medewerk(st)ers in kerstoutfit.
activiteit: kerstkoekjes bakken in de kerstkoekjesbakkerij
de mooi aangeklede stand van de kerstkoekjesbakkerij

Kerstkoekjesbakkerij

Stroop je mouwen op en was je handen!!!! Want jij mag je eigen kerstkoekjes komen bakken. Je mag met verschillende vormpjes (b.v. een kerstboom of een engeltje) koekjes uitsteken uit het deeg.

Als je er een gat in maakt, kan je er na het bakken een lintje doorheen doen en dan kunnen de koekjes zo in de kerstboom gehangen worden. Je legt de koekjes netjes op de bakplaat en dan gaat de plaat in de oven.
En dan …… wachten, wachten, 10 minuten wachten, MAAR …………… terwijl je wacht mag je een mooi bakje versieren met glitters en sterren.
Tien minuten voorbij?!?!? Dan komt de plaat uit de oven en mogen de heerlijke vers gebakken koekjes in jouw mooie bakje. Voorzichtig hoor, ze zijn nog heet! Thuis mag je het lintje erdoor doen en ze in de kerstboom hangen.

De actie wordt uitgevoerd vanuit een mooi aangeklede stand. De oven staat buiten het bereik van kleine kinderhandjes. De kinderen zitten op bankjes aan lange tafels. De hele ruimte is afgezet met hekjes. Er kunnen 24 kinderen tegelijk deelnemen.
Terwijl de kinderen lekker bezig zijn, kunnen papa en mama mooi even de winkel in!
Inclusief twee personen begeleiding (in kerst outfit).


Prijs: € 650,00 voor 5 aaneengesloten uren.
Reiskosten: € 0,65 per kilometer.

Prijzen zijn exclusief BTW.